1-1 Anders Nilsson (Martin Rengbo) 32 min
2-1 Mathias Herrström (Patrik Andersson) 39 min
3-2 Nicklas Mattsson (Andreas Jönsson) 86 min
3-3 89 min

Varningar
Mattias Jönsson 80 min
Andreas Jönsson 83 min

Målfest och poängtapp i slutminut i omstarten hemma mot Liga 06. Torparna såg taggade ut från början och man började också klart bäst. Redan i den 2:a minuten spelare Kaj Nurmi fram bollen till Anders Nilsson som inne i straffområdet tar sig förbi sin försvarare och försöker placera in bollen i mål men Anders skott går tyvärr i burgaveln. I den 18:e minuten tar pigge Patrik Andersson sig förbi sin försvarare på högerkanten och Patriks inlägg går mot Kaj Nurmi som får en kraftig knuff i ryggen samtidigt som Ligaspelaren nickar bollen i egen insida stolpe och ut. Riktigt nära ledningsmål där men visst borde Torp fått straff på knuffen!? I den 23:e minuten rundar Patrik Andersson sin back på nytt och Patriks inlägg når Filip Zahn som kastar sig och språngnickar bollen utanför. I den 24:e minuten kommer ologiskt 0-1. Liga 06 tar sig fram på vår högerkant och bollen spelas snett bakåt mot straffpunkten där en framstormande Ligaspelare enkelt kan placera in 0-1. Torp försöker ta tag i matchen igen och skapar hörna på hörna. I den 32:a minuten får så Torp en ny vänsterhörna. Martin Rengbo slår en hårt inåtskruvad hörna som når en fri Anders Nilsson som från nära håll kan nicka bollen upp i krysset och därmed kvittera till 1-1. Detta var Anders 13:e seriemål i år. Efter målet byts Anders forwardskollega Filip Zahn ut till förmån för Mathias Herrström. I den 39:e minuten lägger Kaj Nurmi fram en fin boll på högerkanten till Patrik Andersson som elegant spelar snett bakåt till nyss inbytte Mathias Herrström som placerar bollen i mål via stolpen fram till 2-1. Detta var Mathias 2:a seriemål i år. I den 42:a minuten slår Martin Rengbo en helt underbar långcross som friställer Anders Nilsson. Anders skjuter ett hårt volleyskott som dessvärre stryker precis över ribban. 2-1 står sig fram till pausvilan. Vi känner att vi kontrollerar tillställningen hyfsat och att ledningen nog borde varit något mål större. Andra halvlek startas och Liga 06 tar ganska omgående tag i taktpinnen. I den 57:e minuten har Liga 06 ett friläge men målvakten Anders Ohlsson gör en strålande enhandsräddning och får ut bollen till hörna. På den efterföljande hörnan når bollen en omarkerad Liga 06 spelare som nickar och efter lite flipperspel går bollen tydligen över Torpsmållinje och den assisterande domaren vinkar för mål. Därmed kvitterat till 2-2. I den 65:e minuten slår Martin Jönsson en fin hörna till Mattias Jönsson som går upp och nickar mot mål och bollen hade säkerligen gått i nät om inte en Ligaspelare fått den i huvudet så att bollen gick ut till en ny hörna. I den 77:e minuten kommer Patrik Andersson fram igen på högerkanten och Patrik spelar än en gång snett bakåt till Mathias Herrström som från nära håll får bollen i burgaveln. I den 86:e minuten får Torp en frispark utanför straffområdet vid långlinjen. Nästintill som en hörnspark. Martin Jönsson lyfter in bollen och inbytte Andreas Jönsson når högst och nickar bollen i insidan av stolpen. Som tur är går returen rakt ut till också inbytte Nicklas Mattsson som enkelt kan nicka in 3-2 för Torp och vilt jubel i Torplägret. Detta var Nicklas 1:a seriemål i år. Just när jublet lagt sig händer det som inte fick hända. I den 89:e minuten pressar Liga 06 på för en kvittering och efter ett visst flipperspel i Torps straffområde går bollen fram till en friställd forward som från nära håll krutar in kvitteringen till 3-3. Surt att tappa poäng så sent i matchen men sett över 90 minuter var nog ett oavgjort resultat mest rättvist. I nästa match väntar Askeröds IF hemmaplan på fredagen den 14:e augusti klockan 19.00.